sobota 11. října 2014

Never give up

Zdravím všechny hubnoucí ženy (a muže).

Taky máte v hlavě slova svých známých - ty to nedokážeš, nezhubneš, nemáš na to, proč to děláš, velrybou jsi - velrybou zůstaneš? Kašlete na ty posměšky a hloupé řeči. Děláte to pro SEBE, ne pro ostatní. Jděte si za svým cílem, neohlížejte se.  Důležité je, jak se cítíte Vy, ne jak Vám ordinuje okolí. Oni nejsou ve Vašem těle, neví, jak se vnímáte a neví, kdy je Vám dobře. Nezastavujte se před ničím, i Vy to můžete dokázat. Držím palce ve cvičení a správné stravě!


20.3.2013 - 11.10.2014 = - 26 kg



4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vypadas ted hrozne :-( Driv jsi byla opravdu dost silna, ale tedko? To je katastrofa, ses jak podvyzivenej kulturista.

Anonymní řekl(a)...

Komentář od Anonyma bych nazvala závistí. Nedivím se, že sis už nechtěla "držet" špíšky - jo, vypadáš kulturisticky, ale svým způsobem zajímavě (a když vidím stravování, tak se určitě nepodvyživuješ). Závidím. :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Anonyme, tady Anonym nad tebou. Opravdu nezavidim, zivim se jako lektorka HEATu, takze s postavou opravdu problemy nemam. Martinky vzhled uz je ale bohuzel moc. Takhle zdrava sportujici slecna opravdu vypadat nema.
Katka.

Anonymní řekl(a)...

Mám podobný názor, někde se musela stát chyba, zřejmě máš větší výdej než příjem kalorií, je sice super, že si zhubla, chválím, ale nevypadá to zdravě, seš v takovém ,,soutěžním" režimu :-) (jestli mi rozumíš), to není pro tělo moc dobré, sama to musíš vidět na tvém obličeji, stačí ubrat kardia a jít víc do objemu (hlavně s jídlem). Samozřejmě, že tohle je jen můj názor, pokud ti to tak vyhovuje, tak už mlčím, i když za čas to pro tělo může znamenat velký problém, mám sama nižší váhu (rychlé spalování) tak tam musím posílat víc jídla :D posiluji 4-5x do týdne (a to vynechávam kardio- kardio pouze na začátek 5-10 minut) bez těch enormních porcí bych byla chcípáček, bohužel i když se nehýbu a méně jím, tak velmi hubnu... Tak přeji hodně úspěchů na tvé cestě za svaly a zdravím :-)