úterý 4. listopadu 2014

Jídelní shrnutí

Ahoj ahoj ahoj,

přináším pár fotek z mého stolu. O prázdninách jsem byla nucena vařit obědy sama, a taky to podle toho vypadá. No, už jsem ráda, že je zase práce a mohu na obědy chodit. Vařit mě fakt nebaví a ani mi to nejde. Jak to zvládáte s dětmi a manželem na krku? Fakt obdivuji. Přikládám i nějaké fotografie postavy v oblečení, aby byla nějaká ta změna. Pomalu se poohlížím po dárcích na Vánoce. Máte nějaké tipy? Co komu koupit? Poraďte :)
Chystám se napsat recenzi na pár proteinů, tak snad si vyberete tu správnou příchuť pro vaše buňky. Bude li to v mých silách, tak napíši i názor na Quest barky ve spolupráci s kamarádem, se kterým je testujeme.
Dostala jsem od drahé polovičky 15kg činku, tak jsem zvědavá, jaké to bude mít efekty, nicméně výskoky s touto činkou už nejsou tak snadné :D.

Tak a teď už k fotkám.





Barilla semolinové těstoviny s kuřecím prsem na kari, kečup se stévií a zelenina s žampiony


Jablko, oříšky, jogurt a kakaovo skořicová kaše se sušeným ovocem


Basmati rýže, dušená cibule, treska a zelenina


Ovesná jemná kaše, jogurt, ovoce, vlašské ořechy a sušení meruňky - musli tyčinka


Barilla špagety, tuňáková kaše a zeleninovo sýrový dip


Jogurt, malinová marmeláda, ovoce a pohanková kaše s ořechy a sušeným ovocem


Sušené ryby - výborné :)


Dušené zelí jako salát, kuskus celozrnný s kuřecím masem na kari a omáčka z jogurtu


Vlašské ořechy, ovoce, ovesná kaše se skořicí, brusinkami a jogurtem


Šmakoun mexico, vejce, kečup se stévií, hořčice a zeleninová kaše


Houbová polévka, dušená parboiled rýže s kuřecím plátkem na kari a zeleninou


Jemná kaše extra kakaová s perníkovým kořením, malinová marmeláda, jogurt, ovoce a ořechy


Dušená basmati rýže, tofu v rajčatové omáčce s bazalkou


Vánoce se blíží - čokoláda s vanilkovými rohlíčky uvnitř :) ovoce, skořicová kaše s jogurtem a oříšky




No a zimní equip... je vidět, že mám 5 vrstev? Doufám, že nebudou příliš často mínusové teploty, jinak nevím :D Asi hold zmrznu :)





8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Náhodou, jídlo super! :) a řekla bych, že jsi trochu nabrala svaly, už nepusobíš jako kostřička :)..a prosímtě, jaký z walden farms syrupů hodnotíš jako chuťově nejlepší? Díky, Markéta.

Unknown řekl(a)...

Ahojda:)
chtěla jsem tě moc poprosit, zda by si mi neřekla čím sladíš? Jakým konkrétně výrobcem? Vím, že stévií, ale koupila jsem si jednou tabletky (značka Huxol, konkrétně tyhle: http://www.danubia-snack.sk/data/img/259.jpg) a vůbec mi nechutnaly (a to mi umělá chuť sladidel nevadí). Tak jsem chtěla poprosit o radu jaké je podle tebe dobré a ještě jestli by si mi řekla tvůj názor na aspartam ;) děkuji moc. Denča.

Marrifit řekl(a)...

Anonym: myslíš? Dyt mi každý ted pekne zas nadal do anorekticek a chlapu :)

Denisek: Já nekupuji žádne tablety, vetsinou maji primesi cukru, fruktozy nebo jinych dalsich sladidel. Já kupuju přímo sušené listy ve zdrave výzive. Krabicka a v ni jsou zelene nasekane listy stevie. To si kup, tablety zahod do kose. Aspartam je umele sladidlo, vyrabene z aminokyseliny fenylanin a z kyseliny asparaginové, najdes ho vsude, instatni napoje, zvejky, caje, jogurty, pudingy, cerealie, kremy, horčice, kečupy, dezerty, sterilovane zeleniny, ale i v lecivach, susenkach no kam se podivas. O negativnich ucincich se stale vedou debaty a asi nikdy neskonci. Jestli ohrozuje mozkovy bunky, zda zpusobuje zvraceni, zavrate, bolesti hlavy, poruchy soustredeni a tak, se proste nikdy 100% neprokazalo ale ani nevyvratilo. Myslim, ze pravidlo "všeho s mirou" proste plati. Me osobne vic vadi napriklad glutamany, dusitany a azobarviva. Ale ciste jidlo se snad uz dneska nedela, takze je to vlastne jedno.

M* řekl(a)...

Já bych chtěla taky tak hodně jíst ! :DD Ale to bych musela mít tolik sval§ jako ty, a to bohužel (zatím! :D) nemám :( :)

http://myway-tofitness.blogspot.cz/

Týna řekl(a)...

Náhodou baštíš moc pěkně. :))
Ta čokoška s příchutí vanilkových rohlíčků se teď prodává v Lidlu, tak si na ni brousím zuby. :D
V oblečení ti to sekne. ;)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj. Pochopila jsem dobře že na fotkách jsou jen snídaně a obědy.Co tak baštíš na svačiny a večer.Jinak jsi dobrá že jsi se tak vypracovala.Já bych chtěla dát dolu jen tak 5 kg.��

Marrifit řekl(a)...

Ahoj, na fotkách jsou i večeře. Svačím třeba chleba a tvaroh se zeleninou :)

Unknown řekl(a)...

Super porce :) Kdyz varis doma tak normalne na panvicce a v hrncich nebo mas ten specialni parni hrnec? A sekne ti to :)