pondělí 9. února 2015

Review - Natural Nutrition WPC 80 protein

Ahoj, 

jak jsem psala v předchozím příspěvku, objevila jsem protein, který mě trochu zarazil. Už jsem vyzkoušela docela hodně proteinů, mě osobně chutnal každý. Ovšem tento byl fakt překvapením. Ano, velmi příjemným překvapením.

      Jsem zvyklá na různé proteiny s různou procentuální hodnotou bílkovin. Měla jsem už množství příchutí (jahody, banány, čokolády, višně, smetany, vanilky, kokosy, cookies, boruvky a další). Co se týče příchutě, má nejoblíbenější je cookies a borůvka (testovaný minule). 
      Tento protein od značky Natural Nutrition jsem si vybrala v příchuti Mocha Chocolate. Po otevření jsem si k proteinu přivoněla, vonělo to jako "kafé laté". Rozpustnost byla celkem běžná, ačkoli možná trochu lepší, než u ostatních mnou vyzkoušených proteinů (Extrifit, Amix, Kompava, Myprotein, Survival atp.). Já proteiny pouze rozmíchám lžičkou, takže ta rozpustnost je ihned pozorovatelná, nepoužívám shaker. Co se pěnivosti týče, tak ta tam nějak snad ani nebyla, takže nemusíte čekat další dvě minuty než "opadne pěna". 
      Na první ochutnání jsem si připadala, že sedím v létě na lavičce při výjezdu na kole a piji studené kafé laté. Ten protein je tak jemný, nemá žádný ocas, není v něm cítit žádné sladidlo ( a to mě chuť sladidla vůbec nevadí, neřeším to, ale tady prostě fakt žádná pachuť). Mě to tak překvapilo, že jsem po každém na pití nebyla schopna hned polknout, jak jsem si to vychutnávala. No, zkusila jsem to tedy opět po svém, ochutit tím kefír a tvaroh. Tak dobrý termix s příchutí "čoko kávy" nebo "kafé laté " (ta příchuť je fakt úžasná), jsem už dlouho neměla. Nevím, co do toho sypou, nebo možná lépe řečeno "nesypou", ale je to jeden z mých TOP oblíbených proteinů. Mají ještě příchutě čokoláda, burákové máslo + čokoláda a sladkou jahodu. Docela by mě zajímala příchuť burákové máslo s čokoládou, počkám na výplatu a zkusím. Jsem z tohoto proteinu taková až nesvá, jak říkám, chutnají mi všechny hodně, některé méně, některé více, ale tento je tou chutí fakt jiný. 
      Prostě není "těžký, hutný, bez ocasu, bez zátěže" takové lehké pohlazení. Je to v podstatě druhý protein, ve kterém necítím žádný narušitel. A v podstatě jeden z mála, který mě hned nenafoukne:) ehm.

Natural: Syrovátkový proteinový koncentrát WPC80
Mocca Chocolate, Chocolate: Syrovátkový proteinový koncentrát WPC80, kakaový prášek, přírodně identické aroma, sukralóza

Nutriční hodnoty ve 100g:
Natural: Energie 1721kJ / 407kcal, Bílkoviny 75g (bílkoviny v sušině: 80g), Sacharidy 9g Tuky 7g
Mocca Chocolate, Chocolate: Energie 1619kJ / 383kcal, Bílkoviny 70g (bílkoviny v sušině: 74g), Sacharidy 8g, Tuky 7g

Syrovátkový protein WPC80 je kvalitním proteinem za perfektní cenu. Má nejvyšší biologickou hodnotu z přírodně dostupných zdrojůbílkovin. Pomáhá urychlovat regeneraci a budovat nové svaly. Je nejlepším zdrojem aminokyselin a vyznačuje se kompletnímaminokyselinovým profilem. Tento protein je neochucený a bez jakýchkoliv přidaných umělých sladidel, barviv, či jiných přídavných látek.


Natural Nutrition a www.biozmoravy.cz (nové produkty na eshopu, proteiny, spalovače tuku, Quest bar, Walden Farms, burákové máslo, mandlové máslo, bio lískooříšková pasta, bezkalorické těstoviny a mnoho dalších bude přibývat) doporučuje.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vzdyt sukraloza je umele sladidlo, ne? takze neni uplne bez umelych sladidel.

Marrifit řekl(a)...

Neni, je to náhradní sladidlo. Sukralóza je náhradní sladidlo,vyrábí se specifickým biochemickým postupem ze sacharózy (stolního řepného cukru).

Starosta řekl(a)...

Je tam aj neochutená verzia o tej je písané, že neobsahuje žiadne sladidlá :)