pondělí 4. dubna 2016

FREDDY kalhoty, pohodí v zeleném

Freddy kalhoty, domnívám se, že tento název asi většina z vás již zná či o něm slyšela. Pod tímto pojmem se neschovávají obyčejné kalhoty, ale kalhoty s push up efektem, který by měl za cíl, pozvednout vám vaše pozadí. Jsou vyrobeny s polyesteru a elastanu nebo bavlny a elastanu, podle daného typu kalhot. Já jsem si objednala ty s polyesterem a elastanem.





Kalhoty s bavlnou si umím představit, ale s tím polyesterem bych je přirovnala k neoprénu :). Materiál hladký, velmi pružný neoprénového typu. Velikost sedí dle tabulek.

Kalhoty byly úhledně zabalené v mašličce, perfektně označené (proč to píšu, no některé kalhoty nemají v podstatě na sobě ani velikost, hledáte to jak jezevčík lišku). 

První dojmy z kalhot:
Páni, tak tohle jsem ještě neviděla. Co to je za materiál? To se na těle ani nehne, nikdo se to neposouvá, nejezdí, prostě drží. Zadní část kalhot je ve švu jakoby "skrabacená", která se po oblečení natáhne a v podstatě má ten push up efekt. Kalhoty nemají kapse, takže se vnitřky nikde nekrčí, jsou to imitace. Já mám velikost S a měřím 159 cm, jsou mi trošku delší, ale nevadí mi to.

Jsou velmi příjemné na nošení, než jsem si zvykla, připadala jsem si docela "nahá", na těle je moc necítíte, jak nikde nekloužou a prostě sedí, jak mají.

Jsou bokové, kdo nemá rád vysoké sedy, bude spokojený. Ty moje kalhoty nejsou ale určitě na chladné počasí, ten materiál v zimě prostě nehřál - nebo je to mnou, nevím:)

Zip a knoflíky bez záseků, mají pěkné jemné detaily. Jsem z nich docela nadšená, cena mi teda až takové nadšení nepřináší, ale kdo má trochu peněz a chce zainvestovat do pohodlných, krásných vyladěných kalhot, ať s Freddy rozhodně neváhá. Výběr barev a typů už je docela široký, takže si vybere každý. Domnívám se, že tyto kalhoty nebudu mít na sezónu, dle ušití a materiálu si myslím, že vám prostě vydrží na roky, pokud s nimi tedy nebudete dělat psí kusy.

Podívejte se na web http://www.freddykalhoty.cz/ kde najdete všechen sortiment.
Osobně se mi líbí ještě maskáčové, se zlatou strukturou a černé - rozhodně chci ještě ty z druhého typu materiálu - tedy z bavlny.

Po fitness deníku, Fitmark tašce jsou tyto FREDDY kalhoty dalším z top úlovků.






4 komentáře:

Anetka řekl(a)...

Zajímavý gatky :)

Unknown řekl(a)...

Diky, za tvoji recenci :-)
Tvuj nazor je pro me cenny :-)

Marrifit řekl(a)...

Ahoj. Moc dekuji. Co jsi napsala je cenne zase pro me.

Marrifit řekl(a)...

Ahoj. Moc dekuji. Co jsi napsala je cenne zase pro me.