pondělí 7. dubna 2014

Focení do TINY

Ahoj vážení čtenáři,

ráda bych se s vámi podělila o nějaké fotky, které jsme s fotografem realizovali pro časopis TINA (podrobnosti tady http://marrifit.blogspot.cz/2014/04/casopis-tina.html).
+ nějaké moje srovnávačky, klasické :)

Pro dotazy typu: co jsem cvičila -> http://marrifit.blogspot.cz/p/co-cvicim_1.html
Pro dotazy typu: jak dlouho změna trvala -> http://marrifit.blogspot.cz/p/moje-cvicebni-pokroky-fotogalerie.html
Pro dotazy typu: co jsem jedla -> http://marrifit.blogspot.cz/p/jidlo.html
Pro zbylé dotazy -> navigační menu vpravo na blogu :)

























24 komentářů:

Karolína řekl(a)...

Super fotky, jako vždycky... ale ty nohy mě celkem zarazily! Vypadají na můj vkus už moc šlachovitě a svalovitě, jak u kostlivce :(

Marrifit řekl(a)...

Díky za názor, jen mi asi nejdou k sobě slova svalovitě a kostlivec :) podle mě se to vylučuje :)

Eruvanda řekl(a)...

Ty nohy jsou fakt mazec, taky je potřebuju "odtučnit", jsi opravdu dobrá a pro mě (a asi nejenom pro mě) velkou inspirací:)

Zrzunka řekl(a)...

změna super :) ale tvoje nová postava se mi moc nelíbí, neber to zle, mám radši ženštější tvary; krásný fotky!

Unknown řekl(a)...

Ty nohy už nejsou na me nehezké. Jinak ale super

jenn řekl(a)...

Dle mne si super krásna kočka moc ti fandím a trošku závidím cvičení se venujem 2-3 roky a vysledky stále nejsou jak tvoje ani z pulky:-) no ale nejsu určo tak pečlivá držím palce máš muj obdiv

Marrifit řekl(a)...

Děkuji jak za negativní tak i pozitivní komentáře :) Já jsem ráda, že žiju a že jsem zdravá a neobézní :)

Anonymní řekl(a)...

Krásné fotky, kolikrát se až divím, co člověk může udělat se svým tělem, když má tu správnou vůli a odhodlání. Hezký den :-) M.

Anonymní řekl(a)...

Moc pěkné:-) I.M.

Anonymní řekl(a)...

Klobouk dolů skvělá práce. Sice na mě, tvá postava ztrácí ženskost, ale každé se líbí něco jiného....takže jen tak dál ;-)

Unknown řekl(a)...

Marri, nohy (i to ostatní) super. Jasně že nohy vypadají jinak, když máš svaly zaťaté na focení, případně nabušené po tréninku (můj laický pohled tedy). Udělej srovnávací fotku svých aktuálních nohou takto "svalnatě" a normálně. Ať ostatní pochopí, že nemáš nohy jako chlap ;-)

Týna řekl(a)...

Jde vidět, že jsi pořádně mákla a stále makáš. Nicméně jak už tady bylo zmíněno, také mě docela nemile překvapily ty nohy. A všeobecně na mě působíš až skoro vyhuble. Nemůžu si pomoct. :)) Ale jinak samozřejmě palec nahoru za proměnu, ta je prostě radikální!

Anonymní řekl(a)...

Na jednu stranu super práce (sleduji Tě od úplného začátku ne FB, začínala jsem s Jillian chvíli před Tebou, ale shodila jsem jen pár kilo), na druhou stranu už mám pocit, že jsi to už trochu přehnala. Na některých fotkách je vidět jak Ti visí kůže a vypadáš dost nezdravě, až mě to zarazilo. Nemáš nějaké zdravotní problémy? Neztratila jsi třeba menstruaci?
Prosím neber to jako negativní komentář, fakt si myslím, že jsi machr. Jen mě zajímají i další strany té mince. Díky

Marrifit řekl(a)...

Nemám problémy, a docela bych chtěla videt, kde mi visí kůže?

Unknown řekl(a)...

hehe, devcata nic proti, ale co visi vam? Beztak prsa i zadek ;) Ale lidi vzdycky budou hatovat to, na co sami nemaji. Vic je totiz stve jejich vlastni nedokonalost.. Ja te zeru a Ty to vis, takze tu nebudu psat dalsi sahodlouhe pochvaly s kocickama a prdelkama ;) Jedeme bombyyyy :*

Anonymní řekl(a)...

Máš můj obdiv!Perfektní změna! Jsi jak jiná holka. Nevěřila bych, že z té postavy dříve dokážeš udělat absolutně super tělo. Nechápu, jak může někdo napsat, že ti něco visí - možná myslí ty velký kalhoty, ty na tobě fakt visí :)

MishyV řekl(a)...

Nádhera, tleskám a obdivuju tě :) A teď se vůbec nechci přidávat k negativním komentářům, tenhle má být pozitivní: máš nádherně vypracované tělo, jen když tu holky mluví o hubenosti, tak máš svalnaté, ale pro mě trošičku málo objemné ruce :) To ale nemá být narážka na vychrtlost, jen konstatování :) Asi je to i tak, že jsi i dřív měla vršek štíhlejší :)) Gratuluju ke změně a jsi pro mne inspirací :)

Anonymní řekl(a)...

Jitka: Jsi moc moc moc šikovná a vypadáš skvěle. Moc ti fandím a dost jsi mě nadchla, že ta změna jde. A je dobře, že se líbíš sama sobě a hlavně, že je ti dobře zdravotně

Marrifit řekl(a)...

Děkuji za pozitivní i negativní komentáře. Pokud znáte můj příběh tak víte, že se o mě pokoušel infarkt a velmi vysoky cholesterol, takže ano, možná vypadám jak chlap, ale raději živej chlap, než mrtva baba. Děkuji moc, jste užasné.

Anonymní řekl(a)...

Skvělá změna, fakt hodně obdivuji, že jsi to dokázala a držíš se toho :) . Ale chtěla bych se zeptat uplně mimo - odkud máš ty boty, co máš na fotkách z venku? (myslim ty prolézačky). Z toho, co jde vidět, vypadají totiž fakt parádně.

chalve řekl(a)...

Opravdu senzační proměna, jinak k výše psaným komentářům musím dodat, že tu kůži nemáš nejideálnější, ale je to pochopitelný, jelikož jsi zhubla z docela velké váhy, tak je to vcelku logické, že kůže nebude co bývala (tak vypnutá) a to moc na vizuálním efektu nepřidá.

chalve řekl(a)...

Opravdu senzační proměna, jinak k výše psaným komentářům musím dodat, že tu kůži nemáš nejideálnější, ale je to pochopitelný, jelikož jsi zhubla z docela velké váhy, tak je to vcelku logické, že kůže nebude co bývala (tak vypnutá) a to moc na vizuálním efektu nepřidá.

Anonymní řekl(a)...

Hele, lidi,
kaslete na to. Holka vypada perfektne a ja za sebe musim rict, ze nohy ma perfektne zensky vypracovane! Stejne tak brisko apod. Navic se neboji jit doslova (dle prispevku) s kuzi na trh!

Martino, drz se a nenech se otravit!

Marrifit řekl(a)...

Děkuji za podporu.