pondělí 19. ledna 2015

Bio z Moravy - Sudžuch

Ahoj vážení čtenáři, přátelé a kamarádi,


dovolte mi vám představit nový eshop, který se zabývá prodejem Bio, Eko a fitness produktů. Najdete zde postupně (na eshopu se usilovně pracuje) nejen Bio potraviny (kavkazské speciality, produkty různých výrobců z oblasti zdravé výživy), Eko drogerii (vhodné pro alergiky) a kosmetiku, ale i sportovní doplňky (proteiny, aminokyseliny, proteinové tyčinky, sirupy a dipy a další produkty mnoha známých značek). 
Dnes vám ukážu Kavkazskou pochoutku, která je zdravá, přírodní, absolutně bez chemie, vyrobenou z vlašských ořechů a 100% hroznové a jablečné šťávy.

Sladký Sudžuch je velmi oblíbenou pochoutkou z vlašských ořechů a 100% hroznové šťávy.




Sladký Sudžuch je velmi oblíbenou pochoutkou z vlašských ořechů a 100% hroznové šťávy.
Je známo, že hroznový cukr, obsahující vitamíny B, E a C, umí zázračně rychle dodat tělu na dlouhou dobu energii a v kombinaci s vlašským ořechem, obsahujícím vitamíny E, B1, B6, B9 a minerální látky, jako je hořčík, zinek a měď, se stává ideálním doplňkem prosportovce, studenty, řidiče, osoby se zvýšenou fyzickou zátěží, děti, seniory a osoby vystavené stresu.

Vlašské ořechy jsou známé především kvůli vysokému podílu draslíku, zinku a mědi. Tyto ořechy jsou dobrým "palivem" i pro lidský mozek, ostatně mozek i svým vzhledem připomínají. Látky obsažené ve vlašských ořeších působí blahodárně na náš mozek. Hroznové víno naproti tomu obsahuje vitamíny, jako je vitamín B, E a C. Hrozny se mohou pyšnit titulem ovoce, který detoxikuje a obsahuje značnou část vlákniny, která je nezbytnou součástí pro správné fungování střev. 
Vlašské ořechy a hroznové víno kromě uvedených účinků disponují i dalšími schopnostmi pro náš organismus.

Spojení těchto dvou zdraví podpůrných surovin má tedy blahý vliv na náš organismus. Je to tedy skvělý prostředek, jak zajistit přísun vitamínů a životu nezbytných látek v tak chutné formě.


Pokud hledáte zdravou a chutnou potravinu k mlsání bez výčitek, tohle je výborná volba. Chuťově si představte vlašský ořech obalený v ovocném želé. Někdo říká, že to chutná jako cukroví ořechové, někdo zase, že by to přirovnal k želé kostičkám ve Studentské pečeti, mě to připomíná sušené švestky. Není to příliš sladké, takže pokud se bojíte, že to bude jako "kandované ovoce", tzn. sladké jako blázen, tak nikoli. Sudžuch je opravdu přírodní, nepřeslazená, zdravá pochoutka. Mně ta hmota z hroznové šťávy přijde spíš, jako když si koupíte sušené švestky a představte si je prostě více hutné, jako želé. Mně to chutná, sice jsem na jiný typ sladkostí, ale zas musím říct, že tohle je změna. Ze začátku jsem teda trochu koukala, co že je to za prapodivnou věc, na první ochutnání jsem byla na vážkách, ale na druhé to už bylo lepší. Je to fakt něco úplně jiného, ani se to moc nedá právě k ničemu přirovnat. Nevím, sušenek a klasických věcí je už člověk přejedený a tohle je tedy novinka pro mě. Domnívám se, že Sudžuch bude chutnat i dětem. Popravdě, jedl to i chlap, dokonce si to vzal kolegům do práce, což je u mužů trochu zvláštní, většinou co je zdravé, je přece k zahození. Chystám se ještě vyzkoušet 100% ovocné trubičky bez cukru (v nabídce jablko, švestky, meruňky, hrušky a jahody), no a já, jakožto milovník meruněk, asi hodně naplním spižírnu.  


Sudžuch se vyrábí i v dalších příchutích, jako je jahoda a višeň. Ty jsem zatím neměla, ale na višeň se 100% chystám, to bude totiž to, co bude jako dělané pro mě. Alespoň v to tedy doufám. Višně a vlašský ořech? .....(znáte ten pohled, jak se Houmr v Simpsnech zasní a řekne "mmmm Donut", tak přesně tak se vidím při myšlence na vlašské ořechy a višně :D.

Sladký Sudžuch



Složení:

kombinace hroznové šťávy a vlašských ořechů
vlašský ořech, 100% přírodní hroznová šťáva, 100% přírodní jablečná šťáva, cukr, pšeničná mouka, směs bylinek.
vyrobeno z 100% přírodních surovin
bez konzervantů, umělých barviv, sladidel a přísad

Kalorická hodnota: 

1804 KJ
Sacharidy: 59.9 g
Bílkoviny: 6,4g
Tuky: 18,2 g

Tak a pokud jej chcete taky vyzkoušet tak jej můžete objednat na eshopu http://www.biozmoravy.cz/Sudzuch-c5_30_2.htm

a kdo chce zkusit i ty trubičky, tak odkaz je tady http://www.biozmoravy.cz/Kavkazske-speciality-c5_0_1.htm

Odebrat si Sudžucha, či jiné produkty z eshopu, můžete v Brně, nebo si je necháte poslat poštou či na výdejní místo v okolí vašeho bydliště formou „uloženky“ nebo „zásilkovny“.

Doufám, že vám bude chutnat.

Pá Marri


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ty trubičky i sudžuch jsem měla ze Zajíců v krabici:)
nic extra, u toho sudžuchu se mi nelíbí složení - cukr, bílá mouka..takže jsem ho ani nejedla:)

Anonymní řekl(a)...

Tak nic extra zdravého to podle mě rozhodně není...

E.