pátek 12. června 2015

Jídlo, povídání, fotografie

Po delší odmlce přidávám fotogalerii nějakých pokrmů.
Stále pracuji seč mi síly stačí, stále se snažím čas od času něco zacvičit, ale zde to trochu pokulhává, člověk již nemá tolik zbytečného času a ten, který má, věnuje jiným, dost podstatnějším a důležitějším věcem. Takže mi zbývá jen udržování pomoci stravy, ale abych byla upřímná, ani tady to není to, co bývalo. Ne, že bych vše pověsila na hřebíček, ale časem každý pozná, co je jeho "pravým" cílem a kam chce, aby se ubíral jeho život. 
Časem asi každý přehodnotí své priority a postaví si nový žebříček na základě okolností a možností. Přijde mi (jsem si jistá), že příběh fitness světa/blog světa (osob) je stejný téměř u všech. Žena při těle se "najde" ve cvičení a jídle, maká, dře, ladí cvičení, ladí jídlo, bloguje, zkouší novinky, zhubne, je zhublá, vše přehání a hrotí, nepřipouští si možné problémy, některým se povede oblíznout hranici anorexie, přijde uvědomění, opět změna jídla, cvičení, nalezení normy a vyváženosti. Návrat k "životu" a nelpění na zrcadlu, kilech, vzhledu, zda je sval tam či onde. Pár základních stádií, kterými si prošly snad všechny bloggerky/fitnessky kam se podívám (v uvozovkách). 
S mužem a krásným pocitem "rodinného" života a tím, že Vás někdo miluje a plánuje s Vámi budoucnost a bydlení prostě zjistíte, že to je to pravé. Neříkám, že se fitness a všemu nechci věnovat dál, ale určitě ne stylem "posedlostí" a s "Mírou" někde v Karpatech, piánko, klídeček a s rozumem a hlavně s chutí a zábavou.

PS: už jste vyzkoušeli nové ochucovací kapky? www.chutjidla.cz se slevou 10% při  nákupu nad 300 Kč využijete kód "marrifit"
PS2: jednu malou změnu asi na sebe prásknu, zkusím přejít pomalu ale jistě na bezlepkovou stravu, nebudu to hrotit, ale kde to půjde, tak to omezím.






Kuřecí přírodní plátek se špenátovým pilafem s mrkví



Krůtí nudličky se salátem a bramborem


Tuňák s těstovinami a zelným salátem


Kuřecí přírodní plátek s kuskusem a indonéskou zeleninou


Tuňák a bezkalorické těstoviny Perfect Pasta (mě to moc chutnalo)


Šmakoun na kari a pórku s těstovinami


Filé na bylinkách s bramborem


Vepřové nudličky s bylinkovými brambory


Dušený králík s dušenou ryží


Šmakoun špízy s rýží


Pohanková kaše s brusinkami, kešu, ananasem, jogurtem a dipem


Krupicová špaldová s jablkem, pomerančem, arašídy a čokoládou, jogurt a dip


Ovesno pohanková kaše s jablkem a pomerančem, oříšky, quest bar sušenkou a cofee creamer


Martina s mobilem, zrcadlem a kočkou

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Marri Tenhle článek seti opravdu povedl! Ve všem souhlasím! Pěkně jsi to vylíčila, ba dokonce pomalu otevřela mé oči
Ferry

Unknown řekl(a)...

Skvely clanek !
dreammorebabe